Sanne, Japie en Binkie

Toen we merkten dat ons lapjespoesje Sanne niet meer zo stabiel op haar achterpootjes stond hebben we allerlei onderzoeken laten doen naar de oorzaak ervan. Het bleek waarschijnlijk om een neurologisch probleem te gaan waar niet zoveel aan gedaan kon worden. We wilden het hier natuurlijk niet bij laten zitten en wilden haar nog zo lang mogelijk een goede kwaliteit van leven geven. We hadden gehoord dat acupunctuur ook voor katten kan worden toegepast en dat daar goede resultaten mee zijn te behalen, dus gingen we op zoek naar een dierenacupuncturist. Daarbij kwamen we al snel uit bij Elske en daar zijn we tot op de dag van vandaag zo blij mee!

Bij Elske voelde het voor ons gelijk goed en Sanne voelde zich bij haar ook helemaal op haar gemak. Elske heeft enorm kunnen helpen om Sanne nog een goede kwaliteit van leven te geven. Met de nodige aanpassingen in huis, wat oefeningen en regelmatige acupunctuurbehandelingeno heeft ze nog jarenlang goede kwaliteit van leven gehad. Met hulp van onder andere (baby)naaldjes, laser, Moxa en de positieve energie van Elske zelf kwam Sanne altijd vol nieuwe energie weer thuis. 

Op een gegeven moment kreeg ze ook wat bijkomende klachten, zoals blaasproblemen en nierproblemen. Ook dit waren klachten waar Elske prima op kan behandelen, waardoor we alles nog een hele tijd goed onder controle konden houden. 

Van Sanne hebben we inmiddels helaas afscheid moeten nemen, maar Elske heeft haar al die jaren de kracht gegeven om ondanks haar medische problemen nog heel veel plezier in haar leventje te kunnen hebben.

 

Ook Sanne’s maatje Japie heeft baat gehad bij de behandelingen van Elske toen hij problemen kreeg met zijn ademhaling. Helaas hebben we op een gegeven moment ook van hem afscheid moeten nemen. 

Sinds kort gaat ons nieuwe katje Binkie ook met veel plezier voor behandeling van zijn schildklier-, nier-, en hartproblemen naar Elske. Hij is ontzettend nieuwsgierig en gaat lekker rondlopen in de behandelkamer. Op het bureau gaat hij uiteindelijk naar de vogeltjes in de tuin liggen kijken. En als hij daar toch ligt kan Elske hem ook prima daar behandelen. 😄

Dank je wel Elske voor alles!

Wim en Cora